Фирма Борман България е създадена през 2004 г. в град София (първоначално като ЕТ, а след това като „Комерс“), и за кратко време се превръща в един от лидерите на пазара за предлагане на всякакъв вид врати, кухни и обзавеждане за дома и ежедневието на хората.   Врати Борман България работи с утвърдени партньори сред, които чуждестранни и български производители. Пазарът, на който фирмата предлага продуктите си се простира далеч извън предела на страната. Чуждестранните контрагенти на Борман България са предимно от Полша, Турция и Румъния.   За вътрешните интериорни врати работи с производители от Полша – фабриките за врати Porta Doors, Classen, Erkado и Dre (а от 2017 и Gradde), а външните входни врати фирмата предпочита турските производители Starcelikkapi – всички фабрики са оборудвани с машини по най-високи световни стандарти.   Фирма Борман България разполага с почти всички признати сертификати за управление на качеството и контрол на продукцията от страна на заводите-производители на вратите. За изпълнение на дейността в Република България притежава абсолютно всички необходими документи, съобразно българското законодателство.   За предложения на артикули като пожароустойчива врата, например, фирма Борман България издава Декларация за съответствие, съобразно хармонизирани стандарти: БДС EN 1363-1, БДС EN 1634-1, БДС EN 13501-2.   Пожароустойчиви врати, външни входни врати, интериорни врати могат да се намерят в собствената производствена база на фирмата или в магазините Борман в град София – на улица Дойран 9-Б и на улица Стоян Михайловски 8.   В базата се разполагат най-модерна техника и високотехнологични машини, а в екипа работят висококвалифицирани служители с богат опит и доказани качества на специалисти.   За комфорта, уюта и сигурността на дома ви се грижи качествения продукт, а той е представен в лицето на Борман България. А за доброто настроение на клиентите, преди поръчка, по време на поръчка и след монтаж на закупената стока, се грижат младите, но утвърдени специалисти консултант-продавачи в магазините на фирмата в град София и хората от собствените монтажни групи.   Избирайки продуктите на фирма Борман България, Вие си подсигурявате един европейски стандарт и качество, на приемлива цена, за по-високи нива на живот.   Доказателство за коректността на фирмата е и това, че по времето когато другите фирми свиваха дейността си, фирма Борман България разширяваше присъствието и дейността си в София и цяла България.  

Интериорни врати, входни врати и кухни - това е силата на Борман България.

Интериорни врати от 5 завода. Интериорни врати на склад. Доставка и монтаж налични врати 10 дни. Цени и каталози. Интериорни врати, входни врати, външни врати, врати за къщи, вътрешни врати, плъзгащи врати, врати с акустична изолация, метални врати, водоустойчиви врати, противопожарни врати – можете да изберете от над 500 модела врати, предлагани от нас.  

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, ВХОДНИ ВРАТИ, КУХНИ

Познавайки добре пазара, се стремим да предлагаме на нашите клиенти качествени вносни кухни и български кухни, на добри цени. Всички кухни се изработват и монтират според нуждите и изискванияте на нашите клиенти. Продажба и монтаж на дребно на кухни и врати се извършва само в района на София област. Офиса на Борман България се намира в гр.София на улица Стоян Михайловски 8. Входни врати и блиндирани врати за апартаменти от 4 завода. Външни врати за къщи – можете да изберете от над 80 модела входни врати, предлагани от нас. Заводите са от водещите в Европа специализирани производители на входни врати.  

Входни врати

Входните врати, които предлагаме са перфектното съчетание на технология – цена – качесто. Продажби на дребно на входни врати с монтаж – само за района на София област. Входните ни врати от заводите на Porta Doors – Полша, Classen – Полша/ Германия, Beyler – Румъния, StarSteel – Турция, OZER-KA – Турция Интериорни врати, входни врати, външни врати, врати за къщи, вътрешни врати, плъзгащи врати, врати с акустична изолация, метални врати, водоустойчиви врати, противопожарни врати – можете да изберете от над 500 модела врати, предлагани от нас.  

Интериорни врати

Предоставяме на вниманието на всички наши клиенти в София продукцията на 5 завода за вътрешни интериорни врати и входни блиндирани врати. Те са водещите в Европа специализирани производители на врати. С тези „ежедневни“ за европейския пазар интериорни врати, със сигурност ще можете да гарантирате стила на вашия дом. Вратите, които предлагаме са перфектното съчетание на технология – цена – качесто. Познавайки добре пазара, се стремим да предлагаме на нашите клиенти качествени вносни и български кухни, на добри цени. Всички кухни се изработват и монтират според нуждите и изискванияте на нашите клиенти. Кухни по проект.  

Кухни

Модулните системи за кухни на FORTE и BRW (NIKA) се отличават с огромно разнообразие и гъвкавост за различни конфигурации – над 80 различни фронта – ПДЧ, МДФ с ламинат, МДФ с ествествен фурнир, масив… При MODEKS и производството от Egger, Glunz, Fundermax, Kronospan – граници при проектирането няма!   За всяка една кухня (кухните на Борман тук) се изготвят няколко проекта, докато се пристъпи към нейното изпълнение в цеховете. За всеки един детайл, свързан с използването на кухнята се допитваме и до клиента, опитваме се да разберем неговия начин на мислене. Изберете качеството и красивия дизайн, а не неприятна реплика! Изберете вратите на Борман! Погледнете къде са офисите на Борман в София: Офиси и магазини на Борман България