3 вида входни врати за повече сигурност у дома

Днес на пазара ще откриете различни входни врати, с които да осигурите повече сигурност за апартамента или къщата. В тази статия ще  разгледаме трите най-разпространени вида външни врати, за да можете да направите своя избор. Естествено, обръщаме внимание на тяхната изработка, материали, функционалности и всичко, което интересува потребителите днес.

Не се колебайте да изберете входна врата от Борман България, защото ние ще ви предложим високо качество на добра цена, а именно това е най-важното за клиентите. Но нека обърнем внимание на актуалните предложения и техните предимства, за да направите своите изводи и по-лесно да селектирате врата, която ще пази вашите домове от проникване с взлом.

Как да определим качествата на входната врата?

Качеството на входната врата се определя от материалите използване за изработката ѝ. Когато купувате външна врата за дома си, е добре да се запознаете с предимствата на различните видове материали. По този начин ще бъдете по-сигурни в инвестицията, която се каните да направите.

Разбира се, колкото по-сигурна и надеждна е направата на вратата, толкова по-голяма ще бъде нейната функционалност. А сега нека разгледаме три отлични варианта за вас.

Входни врати от стомана

Вратите от стомана се славят с тяхната дълготрайност и стабилност. Цените на този вид входни врати са малко по-високи, отколкото тези на другите варианти, заради дългия им живот и изключително трудното им разваляне.

За щастие на клиентите стоманените врати не се раздуват, деформират, свиват или изкривяват с годините, а това е много важно за хората.

За външните врати от стомана е изписано много. Това, което трябва да се знае е, че те са трудни за разбиване и проникване с взлом. Освен това заради грундираната им основа, могат да се боядисват или рисуват, а това ви позволява да прилагате различни дизайнерски подходи.

Тук трябва да отбележим, че за да повишите нивото на сигурността, е желателно да заложите на врати, чиято система на заключване е сложна за разгадаване от страна на престъпниците.

Метални външни врати

Най-често тези врати са изработени от два метални листа и допълнително метално оребряване. Много от тях разчитат на вътрешна дървесина и минерална вата, която спомага за изолацията им. В наши дни вратите от метал са облицовани с фолио, което им придава още по-красив и естетически издържан външен вид. Също така те подлежат и на т.нар. прахово боядисване.

За разлика от металните врати, които помним в миналото, днешните модели имат по-добър дизайн и предоставят високи параметри на защита. За направата им се използват иновативни технологии, чрез които се постигат отлични резултати. Ако вземем за пример металните врати Борман ще установим, че те са един от начините да донесете повече сигурност за жилището.

Блиндирани врати

Блиндираните врати от Борман България са най-добрия начин да предпазите дома си. Това е така, защото тези врати са подсилени с метална конструкция, която спомага за качествената защита срещу влизане с взлом. Освен това можем да споменем и за голямата им функционалност, която се изразява в наличието на топло и шумоизолационни характеристики.

Лесната им поддръжка и дългия живот са следващите два фактора, които трябва да имате предвид. Цената им е достъпна, а това ги прави изключително търсени на българския пазар. Не на последно място обръщаме внимание на изтънчения дизайн, който радва окото на ползвателите. Последните избират между стотици цветове, облицовки, шарки и текстури.

Вън от всякакво съмнение съвременните блиндирани врати са най-добрият начин за защита на имуществото ви от кражби. Трудни за разбиване и отваряне с различни инструменти, те са решението на проблема с крадците. Стоят еднакво красиво на апартаменти, къщи и вили.

Какво друго е от значение за входните врати?

До този момент научихте, че материалът е един от водещите фактори при избор на входна врата. Не бива обаче да пропускаме и заключващата система, тъй като от нея зависи да ви предпазва от кражби. Разумното решение е вратата да разполага с две ключалки независими една от друга. Обикновено горният патрон е перообразен, а долният е ямков. Главната цел е да бъдете предпазени от опити за нахлуване със сила и лесно отваряне на вратата с инструменти.

В днешно време могат да се открият т.нар. електронни брави и бронирани патрони, за да се осигури още повече сигурност за дома. В допълнение на това можете да прибавите и алармена система свързана с охранителна фирма, която ще се намеси при опит за проникване. Всички тези неща са важни, така че не бива да ги пренебрегвате, когато купувате външна врата.

Не на последно място поставяме и дизайна на вратата. Все пак тя е първото нещо, което външните хора виждат, а това значи, че цвета, декорацията и текстурата са от значение. За щастие имате голям избор от дизайни за стоманени, метални и блиндирани врати. Опитайте се да ги съчетаете и с интериора на жилището, така че да получите елегантно крайно изпълнение.

Финални думи

Качествените входни врати са един от основните начини да защитите собствеността си от криминални посегателства. Твърди се, че няма врата, която да не може да се отвори, но идеята е влизането с взлом да бъде максимално затруднено. Горе ви посочихме три вида врати от различни материали, с чиято помощ ще предотвратите опитите за разбиване на апартамент или къща. А сега заповядайте при нас, за да разгледате врати Борман с доказан произход и дълъг гаранционен срок. Ние държим на това да задоволим всичките ви нужди  и изисквания.

Да изберем ли стъклена входна врата? Плюсове и минуси на входните врати от стъкло. Вижте вратисофия.com

Вашият коментар